Brad Pitt este urmarit de paparazzi în vestul Canadei

Apropo.ro / 07.10.2005, 19:56
Brad Pitt este urmarit de paparazzi în vestul Canadei
Trei paparazzi care îl urmareau pe actorul american Brad Pitt, în Canada, la locația unde se filmeaza cea mai recenta producție în care joaca acesta, un western, au fost reținuți de poliție, relateaza AFP. Unul dintre ei, un fotograf italian, a fost

Trei paparazzi care îl urmareau pe actorul american Brad Pitt, în Canada, la locația unde se filmeaza cea mai recenta producție în care joaca acesta, un western, au fost reținuți de poliție, relateaza AFP.

Unul dintre ei, un fotograf italian, a fost arestat marți de jandarmeria regala din Canada, în timp ce încerca sa se ascunda în spatele unor tufișuri.

Un altul, un american, a fost reținut pentru puțin timp, luni. Și nu în ultimul rând, un fotograf canadian a fost acuzat luna trecuta dupa ce a fost descoperit pe un alt platou de filmare.

Brad Pitt este în acest moment la Calgary, pentru filmarea producției „The murder of Jesse James”, o producție de 30 de milioane de dolari.

Dupa divorțul sau de actrița Jennifer Aniston, fotografiile cu Brad Pitt și noua sa iubita, Angelina Jolie, sunt foarte apreciate de presa. Ziarele de scandal sunt dispuse sa dea chiar și 500.000 de dolari pe o fotografie cu cei doi.

Mediafax

Tags: