Brad Pitt ii pune conditii Angelinei: „Ne casatorim sau o terminam!”

Apropo.ro / 02.04.2009, 12:11
Brad Pitt ii pune conditii Angelinei:
Cu patru copii acasa, Brad Pitt i-a spus Angelinei Jolie ca trebuie sa se casatoreasca pentru a mai avea alti copii.

Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza un cuplu de invidiat cu o viata perfecta, faima, frumusete si iubire.

In aparenta, problemele de cuplu nu exista si totul pare perfect. Conform unui articol din revista "OK Magazine", Brad i-a spus Angelinei ca va deveni D-na Pitt.

Cu sase copii acasa, Brad Pitt, in varsta de 45 de ani, i-a spus lui Jolie ca trebuie sa se casatoreasca pentru a mai avea alti copii. Un prieten apropiat lui Brad a dezvaluit ca acesta i-a cam dat un ultimatum lui Jolie: "Te casatoresti cu mine sau o terminam!".

Se pare ca Mr. Pitt este destul de stresat de faptul ca poarta grija a 6 copii, in timp ce mama lor se ocupa de filmari si campanii umanitare. Brad are nevoie de un angajament, pentru ca el crede in taina casatoriei, dupa cum spun si apropiati ai cuplului.

Brad si Angelina detin o casa in New Orleans, locatie aleasa de mama Angelinei, Marcheline, care a murit rapusa de cancer.

angelina si marcheline

Se zvoneste ca s-ar putea ca rochia de mireasa a Angelinei Jolie, in caz ca va accepta propunerea lui Pitt, va fi croita dupa modelul rochiei pe care mama ei l-a purtat-o la nunta cu Jon Voight, in 1971. Marcheline Bertrand  a murit pe 27 ianuarie 2007, de cancer ovarian.

Chiar daca Brad este unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, unul dintre cei mai sexy si unul dintre cei mai stilati barbati de la Hoollywood, Angelina nu pare foarte impresionata, deoarece inca nu i-a dat un raspuns clar in ce priveste viitorul mariaj.

Oare nu poate fi imblanzita Angelina Jolie de o asa frmusete de baiat?