Brad Pitt, lăsat baltă

Apropo.ro / 14.07.2009, 23:29
Brad Pitt, lăsat baltă
Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii pripite: rivalitatea dintre Angelina Jolie şi Jennifer Aniston, cele două femei din viaţa lui Brad Pitt, este departe de a se fi sfîrşit, aşa că nici una dintre ele nu vrea să-l lase baltă.

E vorba despre o altă dragoste a starului, care l-a lăsat în mijlocul drumului, cu buza umflată: una dintre motocicletele sale. Brad tocmai îşi alimentase motorul cu combustibil şi voia să plece cît mai repede dintr-o benzinărie din Los Angeles, în preajma căreia remarcase că se adunaseră cîţiva paparazzi.

Ghinion! Motorul n-a mai pornit, iar toate eforturile actorului de a remedia situaţia au fost în zadar. Culmea, el a primit ajutor tocmai din partea unui paparazzo, care s-a oferit să-i verifice motocicleta. În cele din urmă, vehiculul a fost transportat la un service local, dar primele bănuieli indică faptul că Brad Pitt a confundat rezervorul pentru ulei cu cel pentru benzină. Tabloidele au identificat deja motocicleta ca fiind un model mai vechi de Harley Davidson Shovelhead care are o dublă alimentare (separată!), cu benzină şi cu ulei, iar cele două capace sînt amplasate unul lîngă celălalt – de aici şi posibilitatea de a le confunda.

Totuşi, nimeni nu s-a grăbit să-l muştruluiască prea tare pentru gafa comisă, întrucît e ştiut faptul că Brad Pitt este un mare pasionat de motoare şi deţinător al cîtorva modele deosebite, printre care şi un Ducati Monster 1100s, primit anul trecut în dar de la Angelina, în ziua în care a împlinit 45 de ani.