Brad Pitt, motivul pentru care a vrut să divorţeze de Angelina Jolie

De: Nicoleta Nicolae / 25.10.2015, 07:00

Brad Pitt, motivul pentru care a vrut să divorţeze de Angelina Jolie
Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost la un pas de divorţ, după ce actorul ar fi declarat că este foarte deranjat de faptul că soţia lui nu se îngrijeşte şi nu mai este atentă cu sănătatea ei.

Actorul a explicat pe larg motivele pentru care se gândea să îşi părăsească soţia.

„Odată, copiii mei m-au întrebat de ce m-am însurat, iar eu le-am răspuns pentru că o iubesc pe mama voastră. Atunci ei au continuat spunându-mi: ‘Dacă dragostea voastră este destul de puternică de ce aveţi nevoie de căsătorie ca să fiţi împreună?’ Aceste fapte m-au făcut să mă întreb dacă dragostea este de ajuns pentru ca o relaţie să reziste. M-am gândit prea mult la asta şi apoi m-am certat foarte tare cu Angelina. Iar ea nu a putut să se oprească din plâns, iar copiii au întrebat-o de ce nu mă părăseşte, iar ea a spus că suntem căsătoriţi şi nu vrea să mă lase să cred că ne poate doborî orice. Atunci mi-am dat seama că în căsătorie nu este vorba doar despre dragoste, ci despre frustrare, durere, dezamăgiri şi lucruri înţelese greşit.

Faptul că acum ştiu toate acestea ne-a întărit relaţie şi suntem mai fericiţi ca oricând. Acum ştiu că putem doar împreună să depăşim orice obstacol”, a declarat Brad Pitt .