Brad Pitt, prima apariţie în public după divorţ. Actorul e schimbat total – FOTO

De: Cătălina Matei / 10.11.2016, 13:10
Brad Pitt, prima apariţie în public după divorţ. Actorul e schimbat total - FOTO
Brad Pitt şi-a făcut pentru prima dată apariţia în public, după divorţul de Angelina Jolie, alături de prietenii săi şi de Julia Roberts, la o proiecţie privată a filmului "Moonlight", produs de compania actorului, Plan B, în Los Angeles.

După ce şi-a făcut pentru prima dată apariţia la un eveniment public marţi seara, Brad Pitt este aşteptat pe covorul roşu şi miercuri, 9 noiembrie, la premiera filmului „Allied” în California.

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

Apariţia lui Brad Pitt poate isca din nou controverse. În notă comică, realizatoarea de talk show-uri Wendy Williams i-a oferit, pentru deliciul telespectatorilor, câteva sfaturi lui Brad Pitt, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cum ar putea evita impactul pe care apariţia sa în lumina reflectoarelor l-ar putea avea pentru imaginea actorului. În „Allied”, Brad Pitt a jucat alături de Marion Cotillard. După divorţul de Angelina Jolie, presa a speculat informaţii despre o relaţie între actorul american şi starul francez. Însă presupunerile s-au dovedit false şi au fost infirmate în presă.

Williams l-a sfătuit pe Brad Pitt să vorbească în principal despre copii şi să dea declaraţii doar jurnalistei Nacy O’Dell de la Entetainment Tonight şi corespondentului de la Extra, Mario Lopez, care se ghidează după principiul american al „corectitudinii politice” şi care nu i-ar putea pune întrebări deplasate. Williams l-a mai avertizat pe Pitt şi să nu zăbovească în prezenţa lui Marion Cotillard, deoarece fotografii mondeni ar putea genera din nou rumori în presă cu imagini surprinse de pe covorul roşu, scrie mediafax.ro.

Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai cuplului, după ce actriţa a intentat divorţul în luna septembrie ”pentru binele familiei”.

Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne vor rămâne în custodia actriţei, în timp ce Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor, potrivit unei declaraţii obţinute de E! Online.

”Putem confirma că profesioniştii în îngrijirea copiilor au îngurajat un acord legal, acceptat şi semnat de ambele părţi, în urmă cu o săptămână. Potrivit acordului, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei, dar vor primi în continuare vizite de la tată, sub supravegherea unui terapeut. Totul a fost stabilit de profesioniştii în îngrijirea copiilor în cel mai bun interes al copiilor”, se arată în declaraţia menţionată anterior.

”Nu suntem în poziţie să oferim detalii. Sperăm că acum este clar că evenimentele care au dus la divorţ au implicat minorii şi bunăstarea lor. Credem că toate părţile sunt dispuse să ”vindece” familia şi vă roagă să fiţi înţelegători în această perioadă dificilă”.

Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox, în vârstă de 15 de ani, în timp ce se aflau la bordul avionului privat al familiei. Angelina a intentat divorţul câteva zile mai târziu după incident.

Mai târziu, s-a raportat că ”Maddox nu a suferit nicio leziune, iar unii martori din avion au descris contactul dintre Brad şi fiul său ca fiind inadecvat”.

Toţi copiii cuplului s-au întâlnit cu un terapist înainte de a-şi reîntâlni tatăl, în eventualitatea că timpul petrecut împreună ar fi ”emoţional”.

O sursă apropiată actriţei a spus: ”Angelina nu încearcă să-i întoarcă pe copii împotriva lui Brad… Îşi doreşte ca ei să aibă o relaţie cu el îndată ce sănătatea şi siguranţa lor este asigurată’

Foto Hepta