Brad Pitt, Robin Williams si Pink canta „Dragostea din tei”, in „Happy Feet 2 3D” (Poze)

Apropo.ro / 10.12.2011, 16:00
Piesa "Dragostea din tei" a celor de la O-Zone este cantata de o multime de vedete, printre care si Brad Pitt, in "Happy Feet 2 3D": Mumble danseaza din nou", ce va avea premiera in cinematografe din 6 ianuarie 2012.

Mult asteptata continuare a animatiei de succes din 2006, „Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou” a pregatit o surpriza de proportii publicului din Romania, care il va putea admira din 6 ianuarie pe Brad Pitt, alaturi de Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink si multi altii interpretand mega hitul „Dragostea din tei”, in „Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou”.

Happy Feet 2

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespartitele crustacee interpretate de Brad Pitt si Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei interventii extrem de amuzante pe finalul hitului romanesc „Dragostea din tei”.

Daca Matt Damon stie sa cante, Brad Pitt sustinea clar si de la bun inceput ca el nu poate. Mai mult, Brad Pitt a declarat: ,”Aici nu incape jena, asa ca o sa incerc sa fac ce pot”. Rezultatul a fost remarcabil. In filmul asta, Brad Pitt canta si nu orice, chiar „Dragostea din tei„.

In ceea ce-l priveste pe Matt Damon, actorul a declarat ca nici nu apucase sa deschida scenariul filmului „Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou”, cand fiica lui i-a spus „Tata, o sa faci filmul asta!” si el a realizat ca nu are de ales.

Happy Feet 2

Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, „Happy Feet 2” readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore – Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).

Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care incearca neincetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Insa, pericole negandite ameninta specia lor si toti trebuie sa se uneasca si sa danseze pentru a se salva.

Happy Feet 2

Filmul distribuit in toate cinematografele din tara de MediaPro Distribuition, „Happy Feet 2 3D”: Mumble danseaza din nou” va avea premiera din 6 ianuarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Targu-Mures, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).