Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în Caraibe, de Crăciun?

De: Gabriela Voicu / 02.01.2013, 11:30
Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în Caraibe, de Crăciun?
Presa britanică a publicat zvonuri conform cărora Brad Pitt și Angelina Jolie s-ar fi căsătorit de Crăciun în insulele Turks și Caicos din Caraibe, în cadrul unei ceremonii private, după ce și-au anunțat logodna în aprilie 2012.

Nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt ar fi avut loc chiar în ziua de Crăciun, în timpul vacanței din Caraibe pe care cele două vedete au petrecut-o pe proprietatea privată a designerului Donna Karan, din insulele Turks și Caicos.

Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, și Brad Pitt, de 49 de ani, se aflau în complexul de lux Parrot Cay, cu cei șase copii, părinții actorului, fratele și sora acestuia. Un localnic din zonă le spusese anterior jurnaliștilor că perechea ar fi angajat 12 bone care să aibă grijă de copiii lor în timpul vacanței de Crăciun din Caraibe.

Planurile de nuntă ale celebrului cuplu au stârnit speculații încă de când cei doi și-au făcut publică logodna, în aprilie 2012, cele mai recente zvonuri despre locul ales de Pitt și Jolie pentru ceremonie oprindu-se asupra Greciei.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici – Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.