Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil

De: Andra Voiculescu / 22.09.2020, 11:16
Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil

Fostul cuplu de la Hollywood, Brad Pitt şi Jennifer Aniston, s-a reunit pentru o reprezentaţie la 15 ani de la divorţ.

Aceştia au participat vineri, 18 septembrie, la o strângere de fonduri, citind scenariul filmului pentru adolescenţi Fast Times at Ridgemont High (din 1982) şi chiar au flirtat în personaje.

Pitt, 56 de ani, a citit rolul lui Brad Hamilton, în timp ce Aniston, 51, a citit rolul Lindei Barrett.

Într-una dintre scene, Linda îi spune lui Brad: „Bună, Brad, ştii cât de drăguţ am crezut întotdeauna că eşti. Cred că eşti atât de sexy. Vei veni la mine?”

Alături de Sean Penn, vedeta filmului original, au luat parte şi celebrităţi precum Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Shia Labeouf, Henry Golding, John Legend, Jimmy Kimmel şi Ray Liotta.

Comediantul Dane Cook a găzduit sesiunea de o oră care a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a organizaţiei non-profit fondată de Sean Penn (Core Organized Relief Effort).

Veniturile vor merge către Core and Reform Alliance, o iniţiativă de reformă a justiţiei penale; pentru eforturile generale de ajutorare a COVID-19 şi pentru a preveni răspândirea coronavirusului în rândul celor aflaţi în închisori.

Pitt şi Aniston au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005. Au avut un divorţ plin de zvonuri de infidelitate, în timp ce Pitt s-a implicat într-o relaţie cu partenera sa din Mr. & Mrs. Smith (2005), actriţa Angelina Jolie.

Jolie a anunţat că era însărcinată cu copilul lui Pitt la începutul anului 2006. Cuplul s-a căsătorit în 2014, dar a depus cererea de divorţ în 2016.

Pitt este în prezent alături de modelul german Nicole Poturalski.

Aniston s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux după ce s-a despărţit de Pitt. S-au separat în 2017.

Sursa foto: captură YouTube