Brad Pitt va produce un film biografic despre Marilyn Monroe

De: Carmen Ulian / 25.04.2014, 15:30
Brad Pitt va produce un film biografic despre Marilyn Monroe
Cu Jessica Chastain în rolul lui Marilyn Monroe, Brad Pitt va produce un film biografic despre fosta divă a Hollywood-ului.

Numele actriței Jessica Chastain este vehiculat ca fiind ales pentru rolul lui Marilyn Monroe într-un film despre viața acesteia, o nouă adaptare după nuvela Blonde a lui Joyce Carol Oates.

Proiectul va fi produs de compania Plan B a lui Brad Pitt. Pitt și Chastain au mai împărțit platoul de filmare la The Tree of Life în regia lui Terrence Malik, în 2011.

Scenariul va fi scris de Andrew Dominik, care a regizat The Assassination of Jesse James și Killing Them Softly. Acesta se declară un veșnic îndrăgostit de Marilyn, un motiv în plus să lucreze la proiect.

Jessica

Noul dilm despre viața lui Marilyn vine la trei ani distanță de ecranizarea My Week with Marilyn cu Michelle Williams în rolul principal. Madonna este o altă vedetă care a interpretat-o pe marea divă în Gentlemen Prefer Blondes, în videoclipul Material Girl din 1984.

Acum se așteaptă ca roșcata naturală Jessica Chastain să vină cu o interpretare diferită de ce a fost până acum. Filmările vor începe în 2015, în luna august.

În 2014 Jessica va juca în filmul SF Interstellar al lui Christopher Nolan, cu Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Miss Julie. În prezent filmează pentru Crimson Peake, filmul horror al lui Guillermo del Toro.