Bradley Cooper a împlinit 40 de ani şi i-a sărbătorit în emisiunea lui Jimmy Kimmel (Video)

Apropo.ro / 06.01.2015, 16:49
Bradley Cooper a împlinit 40 de ani şi i-a sărbătorit în emisiunea lui Jimmy Kimmel (Video)
Acum zece ani, Bradley Cooper era actorul cvasi-anonim care îl interpretă pe Will Tippin, prietenul lui Sydney Bristow, în serialul "Alias". Astăzi, el se lăuda cu o carieră de vis la Hollywood, cu filme care domină box office-ul american şi dacă ar trebui să ne luăm după zvonuri, o nouă nominalizare la premiile Oscar este pe aproape. La 40 de ani - pe care i-a făcut tocmai ieri - Bradley Cooper este, cu siguranţă, un câştigător.
Bradley Cooper şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o manieră cât se poate de publică. În loc să petreacă cu prietenii şi familia la un restaurant, el a fost prezent în emisiunea lui Jimmy Fallon unde a făcut o demonstraţie de ….muzică. Fapt deloc surprinzător pentru că Bradley este mereu plin de surprize: după ce-a fost ales „Cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2011, femeile din întreagă lumea au aflat că actorul ştie să gătească – talent moştenit de la bunica lui – şi că vorbeşte limbă franceză, pe care a învăţat-o în şase luni de zile. 
  
Cadoul pe care l-a primit din partea realizatorului a fost o perucă afro-americană cu care Bradley şi-a completat recitalul. Videoclipul a devenit instant viral pe internet.