Bradley Cooper si Zoe Saldana, noul cuplu de la Hollywood

Apropo.ro / 06.01.2012, 13:00
Bradley Cooper si Zoe Saldana, noul cuplu de la Hollywood
Umbla zvonul ca actorii Bradley Cooper si Zoe Saldana traiesc o poveste de dragoste, infiripata pe platourile de filmare de la "The Words".

Actrita din „Avatar”, Zoe Saldana, si Bradley Cooper, din pelicula „Hangover”, au o relatie impreuna, si dincolo de ecrane. Cei doi au filmat impreuna pentru „The Words„. Cooper, votat cel mai sexy barbat in 2011, a cunoscut-o pe Zoe pe platourile de filmare, in luna iunie 2011.

Cand l-a intalnit pe Bradley, Zoe Saladana tocmai se despartise de logodnicul ei, Keith Britton, alaturi de care avea o relatie de 11 ani.

Desi au incercat initial sa isi ascunda dragostea in fata presei, cei doi au fost vazuti deseori impreuna, ceea ce nu poate insemna decat ca au sentimente puternice unul pentru celalalt.

Se mai zvoneste ca, de Craciun, Zoe si Bradley si-au recunoscut relatia in fata familiilor lor, alaturi de care au petrecut si sarbatorile.

Despre Bradley Cooper s-a zvonit si ca ar fi avut o aventura cu divortata Jennifer Lopez, cei doi fiind fotografiati de paparazzi in masina actorului.