Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au despărțit a doua oară

De: Gabriela Voicu / 04.01.2013, 10:33
Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au despărțit a doua oară
Actorii Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au despărțit înainte de Crăciun.

Actorii Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au despărțit a doua oară în ultimele luni, cu puțin timp înainte de Crăciun, dar intenționează să apară împreună la evenimentele mondene de la Hollywood.

Potrivit unei surse, cei doi actori sunt prea ocupați cu carierele lor pentru a avea o relație amoroasă.

Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au împăcat în septembrie 2012 după prima despărțire care a durat șase luni. „Zoe a vrut să își petreacă sărbătorile cu Bradley și familia acestuia în Europa. Urmau să meargă cu toții la Paris, dar lucrurile nu au mers prea bine în relația lor. În cele din urmă, Zoe a petrecut Revelionul cu niște prieteni la Miami”, a declarat o sursă pentru New York Post.

„The Words” (trailer)

Bradley Cooper se află în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, „Silver Linings Playbook”, și trebuie să apară în câteva reclame, iar Zoe a participat recent la filmările pentru „Star Trek” și „Blood Ties”.

Actorul în vârstă de 37 de ani a întâlnit-o pe Zoe, în vârstă de 34 de ani, cu ocazia filmărilor de la pelicula „The Words” și au fost împreună trei luni înainte de prima despărțire din martie 2012.

Cei doi au jucat împreună în filmul „The Words”, care rulează în prezent și în cinematografele din România.