Bradul de Crăciun: 15 idei alternative

De: Marian Andrei / 23.12.2013, 11:30
Te-ai săturat să calci pe ace și beteală? Ți se pare scump bradul de anul acesta? Vrei să faci o figură aparte față de tradiționaliști? Ei bine, îți prezentăm mai multe idei alternative pentru bradul de Crăciun.

1. Folosește un sticker lipit pe perete.

2. Sau poți creea un brad din foarte multe mărunțișuri pe care le găsești prin casă.

3. Dacă ai mai multe obiecte verzi (cărți, cutii, etc) și o oglindă înaltă, „te-ai scos”.

4. O abordare minimalistă, dar de efect (și scapi și de ace…)

5. Așează bradul invers și fixează-l de tavan. Spațiul la nivelul podelei va fi liber iar prietenii vor fi entuziasmați.

6. Aplică pe un suport (de exemplu o bucată de carton sau o cutie) diverse esențe de lemn, aranjate în forma clasică a bradului. Dacă ți se pare prea sărăcăcios, poți instala și luminițele.

7. Vă prisosește niște ghindă? Dacă sunteți o persoană migăloasă și răbdătoate, căreia îi place modernismul, iată ce puteți face.

8. Dacă aveți talent la ornat, un cadru poate fi foarte de efect.

9. Soluția de avarie pentru meseriași! O scară poate avea și această întrebuințare.

10. Un cârlig în tavan, suport de sârma și multe ornamente. Rezultatul se vede în poză.

11. Poți avea un brad chiar și în sala de clasă! Aici, numai lipsa de imaginație poate limita frumusețea bradului desenat pe tablă.

12.  Umerașele pot fi o soluție foarte la îndemână pentru a „construi” un brad. 

13. Dacă îți place să te delectezi din când în când cu câte un pahar de vin, nu arunca dopurile. Te pot ajuta chiar și de Căciun.

14. Sau poate încă nu ai aruncat cutiile (de bere, de suc)

15. Avem o soluție și pentru pasionații de gastronomie. Daca vă prisosesc niște brocoli și morcovi, puteți improviza așa ceva:

Bineînțeles că acestea sunt doar câteva variante de brad DUY (do it yourself), posibilitățile fiind limitate doar de imaginație și de „materialele” aflate în casă.

 

Tags: