Brailean impuscat in strada in timpul unei altercatii

Apropo.ro / 16.12.2007, 17:15
Brailean impuscat in strada in timpul unei altercatii
Un brailean a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat in strada, in timpul unei altercatii, de un alt brailean

Un brailean a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat in strada, in timpul unei altercatii, de un alt brailean.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Braila, Mitica M. (34 de ani), din Braila, a ajuns, sambata seara, la Spitalul de Urgenta din Braila cu multiple leziuni pe corp si o plaga prin impuscare la piciorul drept. In seara aceleiasi zile, un echipaj din cadrul Politiei Municipiului Braila l-a depistat in trafic pe Ionel Stelica C. (31 de ani).

"In urma controlului, in masina a fost identificat un pistol cu gaze si bile de cauciuc, marca Rohn RG 88, calibru 10×22 T, prevazut cu un incarcator in care se aflau patru cartuse, unul fiind pe teava pistolului. Politistii au stabilit ca, in timp ce se aflau la intersectia strazilor Comuna din Paris cu Deva, intre M.Mitica si C.Ionel Stelica a avut loc o altercatie, moment in care acesta din urma i-a aplicat primului mai multe lovituri si l-a impuscat in picior cu pistolul, tragand un cartus".

Pistolul si munitia, detinute in mod legal de C.Ionel Stelica, au fost ridicate in vederea cercetarilor, iar impotriva acestuia s-a luat masura sanctionarii contraventionale, urmand ca lucratorii de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Toxice sa ia masuri de sanctionare contraventionala pentru nerespectarea prevederilor privind regimul armelor si munitiei.

Incidentele legate de arme de foc s-au inmultit in ultima perioada in Braila. Doar in ultima saptamana, politistii au gasit trei pistoale furate si au fost nevoiti sa intervina in centrul orasului unde avea loc o rafuiala cu sabii si focuri de arma intre doua clanuri interlope.

Â