Brandi Glanville: „Am avut o aventură cu Gerard Butler. Este foarte bun la pat”

Apropo.ro / 13.03.2013, 12:00
Brandi Glanville:
Brandi Glanville, fosta soție a actorului Eddie Cibrian, a recunoscut public că a avut nopți pline de pasiune alături de Gerard Butler pe care îl consideră un adevărat armăsar în pat.

Fosta soție a actorului Eddie Cibrian nu poate sta departe de scandaluri. După divorțul de fostul ei soț, aceasta a tot acuzat-o pe „rivala” sa LeAnn Rimes că i-ar fi furat bărbatul. Discuțiile între cele două părți mai continuă și astăzi, și mai mult când vrea Glanville.

Actrița din „The Real Housewives of Beverly Hills” a dezvăluit mai multe detalii incendiare din viața ei, într-o carte publicată recent și intituilată „Drinking and Tweeting”.

De curând, Brandi a fost invitată în emisiunea lui Andy Cohen „Watch What Happens Live!” în care a vorbit nestingherită despre trecutul ei, inclusiv despre aventurile amoroase pe care le-a trăit.

Brandi Glanville a recunoscut că a avut o aventură cu actualul iubit al Mădălinei Ghenea, Gerard Butler. „Este un tip superb și îl apreciez. Imi pare rău că am desconspirat aventura noastră. Am mai vorbit. Chiar și astăzi am făcut-o„, a spus Brandi.

Nu același lucru s-a înțeles de la Gerard, care sub nicio formă nu a dorit să discute despre acest subiect, ba mai mult, s-a făcut că nici nu o cunoaște când a fost întrebat despre ea de Howard Stern.

Cine este Brandi Granville? Nu știam de ea, nici numele nu-mi spune nimic. Nu am avut habar că este vedetă și nici că va vorbi despre o aventură cu mine„, a spus Gerard.

Cei doi amorezi au avut o confruntare, despre care actorul a precizat că în viață anumite lucruri ar trebui să rămână private.

Butler și Brandi au avut o relație amoroasă anul trecut, iar Granville a rămas profund impresionată de el că este atât de bun la pat că merită nota 11 din 10!

Sperăm că Mădălina Ghenea nu va avea prea mult de suferit de pe urma vorbelor lui Glanville. Mădălina și Gerard s-au cunoscut spre sfârșitul anului trecut, și cam tot de pe atunci au și rămas împreună. Dragostea lor de poveste continuă și astăzi, când se vehiculează că ar fi pus la punct și ceva detalii despre nunta lor.