Brandul Dolce&Gabbana dispare?!

De: Marian Andrei / 26.07.2013, 15:00
Brandul Dolce&Gabbana dispare?!
Designerii de modă Domenico Dolce and Stefano Gabbana au amenințat că vor închide business-ul în cazul în care vor fi forțați să plătească amenda de 343 de milioane de euro pentru evaziune fiscală.

Stiliștii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana au fost condamnați de Tribunalul din Milano la o pedeapsă de un an și opt luni de închisoare pentru fraudă fiscală.

Tribunalul din Milano a reținut împotriva celor doi un singur delict, din cele două de care erau învinuiți, „nedeclararea anumitor venituri„, renunțând la acuzația de „declarație falsă de venituri”. În plus, din suma de 1 miliard de euro de care cei doi creatori au fost acuzați, inițial, că au sustras-o de la fiscul italian, tribunalul a reținut în final doar nereguli în valoare de 200 milioane de euro.

„Dacă merităm sentința, nu va mai fi nimic de spus. Dar nu o merităm, motiv pentru care, din nefericire, vom fi nevoiți să închidem„, a spus Gabbana.

Vom închide. Ce vă așteptați să facem? Vom închide. Nu vom putea face față la așa ceva. Este imposibil”, a adăugat Domenico Dolce.

Printre clienți celor doi stili;ti se află numeroase vedete de prim rang, precum Beyonce și Madonna.