Brangelina – foc încrucișat

Apropo.ro / 20.06.2005, 17:42
Brangelina - foc încrucișat
Brad Pitt și Angelia Jolie - Brangelina cum s-au grabit jurnaliștii sa-i numeasca - vorbesc despre "Domnul și doamna Smith", filmul care i-a adus împreuna și care, se pare, a declanșat o pasionala poveste de dragoste. Ei însa au avut buzele - senzuale -


Brad Pitt și Angelia Jolie – Brangelina cum s-au grabit jurnaliștii sa-i numeasca – vorbesc despre „Domnul și doamna Smith”, filmul care i-a adus împreuna și care, se pare, a declanșat o pasionala poveste de dragoste. Ei însa au avut buzele – senzuale – pecetluite în ceea ce privește viața lor privata.

Brad Pitt și Angelina Jolie despre cum e sa interpretezi asasini: „Partea cu asasinii a fost secundara pentru mine. Filmul se joaca mult mai mult la nivelul relațiilor. E un fel de metafora exagerata despre cum e sa te pierzi în munca. Dar, tre’ sa recunosc, Angelia trage al naibii de bine”, spune Pitt.

Jolie adauga: „Evident filmul – așa cum spune și Brad – e un comentariu, o metafora despre casatorie. E una nebuna, excentrica dar, cred, reușita, despre ceea ne transforma în asasini ai dragostei. Pâna la urma, e interesant cum cei doi învața sa lucreze în echipa. Asta e, cred, teribil de interesant.”

Brad Pitt pune lucrurile la punct: e adevarat ca o dorea doar pe Angelina pentru rol? „Nu știu de unde a aparut povestea asta. La început era vorba despre o alta actrița, care a trebuit sa renunțe. Și, bineînțeles, principala noastra favorita a devenit Angelina, pentru ca era cu adevarat important ca actorii principali sa fie egali. Adica sa existe scene de lupta în care sa ne caftim ca nebunii și publicul sa fie convins ca adversarii sunt egali. „

Brad Pitt despre cum e sa te lupți pe ecran cu o femeie: „M-am simțit bine. Chiar foarte bine (râde). Ei bine, a trebuie sa tragem nu știu câte duble. Dar știind ca lucrurile nu trebuiau luate în serios, ne-am permis sa mergem cât de departe am vrut. Pentru mine, e unul dintre cele mai bune momente comice ale filmului. Din nou, reprezentativ pentru felul în care ne concuram nebunește, într-o forma sau alta.”

Despre lovituri cu piciorul, pumni zdraveni, saruturi pasionale și sex salbatic – toate într-o singura scena.

Jolie zâmbește, raspunzând: „Ei bine, nu m-am suparat toate astea. Adica, cu toții facem lucruri stranii pentru a ne câștiga existența. Și, pâna la urma, e un scenariu foarte amuzant. E despre dragoste și casatorie și are toate ingredientele care îi trebuie. Toate acele elemente care alcatuiesc un film mare, așa ca a fost foarte distractiv sa-l fac.”

Afla ce parere are Pitt despre toate astea în

Tags: