Braseria Cina: mananci cand vii la Ateneu

Apropo.ro / 16.07.2002, 13:10
Braseria Cina: mananci cand vii la Ateneu
Braseria Cina are un loc aparte in istoria si pe harta Bucurestiului. Pina si Piata Palatului, asa cum a fost cunoscuta dintotdeauna de bucuresteni, a avut tot timpul aceleasi repere, aceleasi cladiri care nu si-au schimbat nici destinatia, nici renumele: Ateneul, Palatul Regal,


Braseria Cina are un loc aparte in istoria si pe harta Bucurestiului. Pina si Piata Palatului, asa cum a fost cunoscuta dintotdeauna de bucuresteni, a avut tot timpul aceleasi repere, aceleasi cladiri care nu si-au schimbat nici destinatia, nici renumele: Ateneul, Palatul Regal, Restaurantul Cina, Biblioteca Universitara.

Si daca cineva isi facea probleme ca ceva s-ar fi putut schimba, am fost prin zona si am verificat. Toate sint la fel, iar Cina e mai stilata ca niciodata.

In primul rind, terasa te rapeste din canicula cladirilor orasene si te ascunde printre copaci inverziti, arbusti, gazon.

In al doilea rind, meniul aproape ca nu are cusur. Vrei sa maninci pe saturate? N-ai decit, pentru ca ai de unde alege, iar bucataria lucreaza impecabil.

In plus dotarea s-a imbunatatit cu un gratar nou, mare si eficient. Dar daca vrei sa bei, sa-ti treaca setea pentru vreo zece ani? Nici o problema.

Ia-ti prietenii si trage o distractie pe cinste pe aceeasi terasa, ori in saloanele restaurantului. Vrei sa-ti aduci iubita pentru citeva ore de tandrete? Cina e locul perfect pentru ca este liniste, e aer curat si nimeni nu te va deranja.

Si inca un amanunt foarte important: Locurile de parcare sint nenumarate. Si nu uitati ca la plecare sa faceti citiva pasi prin gradina din fata Ateneului. E pacat, daca tot sinteti in zona…

Sursa: Playboy