Bratu neaga presupusul conflict avut cu Pulhac

De: Mirel Mircea / 28.01.2008, 15:53
Bratu neaga presupusul conflict avut cu Pulhac
Florin Bratu si Cristi Pulhac neaga informatia conform careia atacantul si fundasul dinamovist au fost la un pas de bataie

Florin Bratu si Cristi Pulhac neaga informatia conform careia la antrenamentul de ieri al "cainilor" atacantul si fundasul dinamovist au fost la un pas de bataie.

"Probabil ca unii incearca sa creeze scandal acolo unde nu exista! Altfel nu gasesc nici o explicatie. Nu m-am certat cu Pulhac sau cu un alt jucator de la Dinamo! Suntem foarte uniti pentru ca altfel nu vom reusi sa ne indeplinim obiectivele. Suntem prieteni si in teren, si in vestiar, si in afara stadionului. In urma cu cateva luni a mai incercat cineva sa ne dezbine, cand s-a scris ca m-as fi certat cu Catalin Munteanu si Zicu. Fals! Dar discutam prea mult despre un subiect care nu a existat. Le transmit adversarilor nostri ca suntem mai uniti ca niciodata!", a declarat Florin Bratu pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Pe aceeasi lungime de unda s-a situat si Pulhac, care s-a declarat stupefiat de articolul aparut in Prosport.

"Nu pot sa cred asa ceva! Doamne, mare Ti-e puterea! Nu s-a intamplat nimic intre noi! Bratone este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Intre noi a existat, la antrenamentul de ieri, doar un schimb de pase, cand ati vazut ca a finalizat in stil de mare atacant", a spus Pulhac.