Bratu o aduce pe Dinamo la egalitate de puncte cu Steaua

Apropo.ro / 23.09.2008, 09:38
Bratu o aduce pe Dinamo la egalitate de puncte cu Steaua
Dinamo a invins cu scorul de 2-0 (0-0) formatia Poli Iasi, in ultimul meci al etapei a VIII-a din Liga I.

Dinamo a invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia Poli Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Florin Bratu a deschis scorul in minutul 46, cand a marcat din sate metri, dupa o centrarea de pe stanga a lui Marius Niculae.

Bratu a marcat din nou, din penalty, acordat in urma unui fault al lui Plesca asupra lui Marius Niculae.

Mircea Rednic a declarat la finalul jocului ca nu este multumit de jocul prestat de echipa din Stefan cel Mare, in ciuda victoriei obtinute.

"Sunt trei puncte importante, o victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult dupa o saptamana grea, cu un meci slab pierdut in Cupa UEFA. Cei mai afectati au fost jucatoruii si s-a vazut asta in prima repriza. Si-au revenit apoi in a doua repriza, am avut 25 de minute foarte bune si am reusit sa inscriem acele goluri. Sigur ca nu sunt multumit de joc…Vreau sa gasesc 11-le ideal pentru a castiga meciurile cu Gloria Bistrita si cu NEC voi merge sa vad si meciul lor de acasa din campionat, sambata. Performanta este sa te califici in grupele Cupa UEFA, asta este obiectivul nostru, nu vorbim de campionat acum", a spus Rednic.

In urma acestui rezultat, Dinamo egaleaza Steaua la numarul de puncte, dar ramane pe locul secund din cauza golaverajului inferior.

Vezi aici rezultatele si clasamentul complet, dupa etapa a VIII-a a Ligii I

Imagine: Mediafax Foto