Bratu promite multe goluri in poarta Stelei

Apropo.ro / 29.04.2008, 09:42
Bratu promite multe goluri in poarta Stelei
Florin Bratu a spus ca are pregatite cateva goluri si pentru echipa din Ghencea, dupa cele doua marcate impotriva Rapidului.

Florin Bratu, marcatorul unei duble pentru Dinamo in meciul contra Rapidului, a declarat ca are pregatite cateva goluri si pentru echipa din Ghencea.

Deasemenea acesta a mai spus ca echipa alb-rosie este condamnata sa castige impotriva rivalilor de la Steaua, o victorie in fata ros-albastrilor spaland din rusinea actualului sezon.

"Asta e viata. Eu nu urmaresc decat sa-mi fac datoria pentru Dinamo. N-am dorit sa ma razbun nici pe fanii Rapidului, care mi-au fost foarte ostili, si nici pe Copos… Pai urmeaza meciul cu Steaua. Trebuie sa raman concentrat. Le pregatesc cateva goluri si stelistilor, ce sa fac? Dinamo este condamnata sa castige in derby-uri, asta ne e soarta.", a spus Florin Bratu in Prosport.

Totodata acesta a tinut sa precizeze ca a fost dorinta lui sa vina la Dinamo, spunand ca este singura echipa din Romania la care vrea sa joace.

"Ii transmit domnului Copos sa nu se mai disculpe in fata suporterilor rapidisti pentru ratarea transferului meu prin astfel de declaratii, ca nu are dreptate. Nu m-a directionat niciun impresar catre Dinamo, a fost dorinta mea sa vin aici… In plus, nici eu nu vreau sa joc in Romania la alta echipa in afara de Dinamo." a mai adaugat Bratu.