„Bravo, România!”: Echipa Aeroportului Otopeni a câştigat marele premiu de 20.000 de euro

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 12:22
„Bravo, România!”: Echipa Aeroportului Otopeni a câştigat marele premiu de 20.000 de euro
Marii câştigători ai show-ului „Bravo, România!” sunt angajaţii de la Otopeni, care au intrat în concursul de la Antena 1 sub numele de Check This Out. Pentru cauza lor, sprijinirea Clubului de Aeromodelism şi Rachetomodelism din cadrul Muzeului Aviaţiei Henri Coandă, aceştia au dansat şi cântat cu multă pasiune şi au câtigat atât ediţia în care au evoluat şi premiul de 5.000 de euro, cât şi finala şi marele premiu al emisiunii, în valoare de 20.000 de euro. Toţi banii vor fi donaţi integral cauzei pentru care echipa Check This Out a venit la „Bravo, România!”.

Seara a fost una plină de muzică, lumini, culoare şi spectacol adevărat, iar decizia juraţilor nu a fost deloc uşoară. Pe podium s-au clasat trei echipe, Move On (echipa de la WorldClass), Bărboşii şi Check This Out (echipa angajaţilor de la Aeroportul Otopeni), aceştia din urmă fiind de altfel declaraţi învingători. „Pe jumătate îmi vine să cred”, a spus unul dintre membrii echipei câştigătoare, emoţionat şi parcă nevenindu-i să creadă că visul lor s-a împlinit. „Şi îi mulţumim şi lui Bogdan Boantă, este fantastic”, au continuat ei privind către coregraful care le-a fost alături şi i-a pregătit în concurs. „A fost o călătorie fantastică, halucinantă, am muncit fiecare secundă, am trăit alături de aceşti oameni care au crezut cu adevărat în noi”, a adăugat o altă doamnă din echipă. „N-am crezut niciodată că vom fi cei mai buni, Bogdan Boantă, Dana Dorian, mulţumim”, au ţinut ei să precizeze, printre lacrimi de fericirie şi îmbrăţisări cald

Opt echipe s-au întrecut în finala „Bravo, România!” şi au adus pe scenă, în faţa juraţilor, numere de musical de-a dreptul încântătoare. Au exersat mult şi s-au dăruit trup şi suflet acestei cauze, reuşind să arate că omenia aduce oamenii laolaltă şi poate face minuni. Au câştigat Check This Out, dar fiecare echipă intrată în concurs este o învingătoare. Echipa angajaţilor de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a intrat în luptă pentru a sprijini Clubul de Aeromodelism şi Rachetomodelism din cadrul Muzeului Aviaţiei Henri Coandă. Au cântat şi, spre suprinderea juraţilor, în prima ediţie câţiva dintre ei au demonstrat că au şi talent muzical. Deşi în viaţa de zi cu zi sunt fie inspectori de zbor, fie funcţionari la relaţii externe, fie IT-işti sau specialişti în resurse umane, aceştia au arătat că pot străluci pe scenă. Motivul pentru care au venit în emisiunea de la Antena 1 este susţinerea clubului de la Pucioasa: pentru mulţi aviaţia e mai mult decât o pasiune, e singura avuţie pe care o au, iar clubul a dat de-a lungul anilor generaţii de campioni la pilotaj. Din păcate, nu există fonduri pentru pregătirea şi susţinerea lor la competiţii, dar există mult talent şi implicare.