Brazilia – Columbia 2-1. Trupa lui Scolari se pregătește pentru semifinala cu Germania

Apropo.ro / 05.07.2014, 01:09
Brazilia - Columbia 2-1. Trupa lui Scolari se pregătește pentru semifinala cu Germania
Naționala de fotbal a Braziliei s-a calificat, vineri seară, în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal, după ce s-a impus, cu 2-1, împotriva Columbiei.
Brazilia a început meciul în forță și Thiago Silva a deschis scorul încă din minutul 7. Golul a turnat plumb în ghetele columbienilor, Brazilia reușind să controleze partida cu autoritate.
 
În minutul 69, David Luiz, viitorul coleg al lui Thiago Silva de la Paris Saint Germain, a făcut 2-0. Fostul jucător al lui Chelsea a executat perfect o lovitură liberă. 
 
Columbienii nu au reușit decât să reducă din diferență, în minutul 80, James Rodriguez transformând un penalty acordat în urma unui fault comis de Julio Cesar. Pe final, columbienii au forțat egalarea, dar mingile reluate cu capul de Adrian Ramos au ocolit poarta adversă.
 
Brazilia s-a impus, cu 2-1, și va da piept cu Germania în semifinala de marți, 8 iulie, de la ora 23.00. Nemții s-au impus, cu 1-0, în sfertul cu Franța, Mats Hummels marcând singurul gol al partidei în minutul 13.
 
Toate rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia le găsiți AICI.