Brazilia – Mexic 0-0. Fără sprijinul arbitrilor, Neymar și compania s-au împiedicat

Apropo.ro / 18.06.2014, 00:19
Brazilia - Mexic 0-0. Fără sprijinul arbitrilor, Neymar și compania s-au împiedicat
Naționala de fotbal a Braziliei a făcut primul pas greșit în drumul spre câștigarea Campionatului Mondial pe care îl găzduiește, Neymar și ai lui reușind doar un 0-0 în confruntarea cu Mexic de marți seara.

După victoria chinuită obținută în fața Croației, scor 3-1, Brazilia pornea favorită în confruntarea cu Mexic, însă Miguel Herrera și-a așezat excelent echipa pe teren și a blocat Brazilia fără probleme.

Gazdele au așteptat prea mult o sclipire a lui Neymar, iar starul Barcelonei a demonstrat că, la 22 de ani, este încă prea fraged pentru a-și duce echipa către titlul mondial. În aceste condiții, cea mai mare ocazie a Braziliei din prima repriză a venit în urma unei faze fixe. Aflat într-o situație ideală, David Luiz l-a luat la țintă pe Ochoa.

După pauză, mexicanii au ieșit mai mult la joc și chiar au fost aproape să dea lovitura pe final, când șutul lui Jimenez a fost scos incredibil de Julio Cesar.

Brazilia – Mexic s-a încheiat 0-0, iar cele două formații se vor bate, în ultima etapă, de la distanță, pentru câștigarea grupei, fiind totuși greu de crezut că echipele Croației și Camerunului se mai pot implica în ultima rundă.

Într-un alt meci disputat marți seară, Belgia s-a impus, cu 2-1, împotriva Algeriei. Belgienii au revenit de la 0-1, dar s-au impus la capătul unui meci pe care l-au dominat cu autoritate.

În ultimul meci din prima etapă a grupelor, Rusia și Coreea de Sud au încheiat la egalitate, 1-1.

Rezultatele de la Campionatul Mondial de fotbal le găsiți AICI.

Programul meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal îl găsiți AICI.