Breaking News: Elodia face plaja la Miami :) – Video

De: Dragos Tanase / 01.07.2008, 10:15
In SUA, un criminal a facut 4 victime din randul femeilor din Miami. Femei, avocate, peste 30 de ani, iar americanii il numesc "sindromul Elodia"!

Elodia Ghinescu revine in atentia presei din tara noastra si nu numai. In Statele Unite ale Americii, un criminal in serie a facut 4 victime din randul femeilor avocat din Miami. Erau femei, chiar avocate, si aveau peste 30 de ani, americanii numindu-l "sindromul Elodia"!

Tocmai de aceea, ucigasul de avocate din America a luat in vizor si simbolul nostru national, adica pe Elodia, care a disparut in urma cu aproape un an, in noaptea de 29 spre 30 august 2007 si de atunci n-a mai dat niciun semn, moarta sau vie.

Nasol moment! Caci daca mai traieste, o s-o omoare "Cioaca" americanu’, iar daca e moarta se pare ca a fost modelul pe care l-a urmat Jack Spintecatoru’ din Miami. Acesta chiar le amenintase pe victime, inainte de a le ucide, cu un mesaj in limba romana!

Mai bine vezi filmul si trage concluziile, apoi comenteaza!

 

 

Vezi capturi video legate de acelasi caz:

Captura video

Captura video

Captura video

 

Citeste si:

"Urechile sus" si asculta mElodia zilei de la InfoPro!

(Aproape) Toata Romania este innebunita de disparitia avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov, astfel incat a aparut si o mElodie, dupa balade, prajituri sau jocuri, care sa…
Rockerii au gasit-o pe Elodia!

Rockerii au gasit-o pe Elodia!

Elodia este mai vie ca niciodata! Rockerii din trupa Lacrimosa au descoperit-o primii acum aproape zece ani ! Elodia a vazut pentru prima data intunericul noptii in 1999 …
Concurs de scenarii despre disparitia avocatei Elodia

Concurs de scenarii despre disparitia avocatei Elodia

Pe site-ul www.enigmaelodiei.ro au fost publicate peste o mie de scenarii despre disparitia acesteia, in numai o saptamana de concurs.

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Politist in dificultate
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: politist, monolog,
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

*Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!