Brendan Fraser filmeaza pentru „William Tell 3D” in Romania

Apropo.ro / 08.09.2011, 17:20
Brendan Fraser filmeaza pentru
Actorul american Brendan Fraser va filma in Romania pentru lungmetrajul "William Tell 3D", in martie 2012, la Studiourile Castel Film.

Lungmetrajul in 3D „William Tell” va fi filmat in studiourile Castel Film, dar si in Elvetia. Bugetul total al productiei se ridica la 27 de milioane de dolari.

Filmul va fi regizat de Eric Brevig, care il inlocuieste astfel pe Nick Hurran. Brevig a mai lucrat cu Frazer pentru filmul „Calatorie spre centrul Pamantului”, lansat in 2008. Brevig semneaza si regia filmului de animatie „Ursul Yogi/ Yogi Bear”, care a beneficiat, printre altele, de vocea lui Justin Timberlake.

S-ar parea ca tot mai multi actori de la Hollywood isi doresc sa filmeze in Romania. Pana acum s-au perindat pe meleagurile noastre actori precum Jean Claude Van Damme, Nicole Kidman, Kevin Costner sau Armand Assante, dar si multe alte vedete de peste meleaguri.

Poate nu este doar o coincidenta, ci faptul ca Romania a fost inclusa in Top 10 destinatii de aventura, top realizat de catre Universitatea Washington din SUA, a facut posibila cunoasterea mai profunda a tarii noastre de catre straini.

Citeste mai multe detalii despre filmarile lui Brendan Fraser in Romania, pe Mediafax