Brighi a lansat un nou single

Apropo.ro / 04.06.2013, 15:00
Brighi a lansat un nou single
Brighi îţi face inima să bată mai tare cu o declaraţie de dragoste în versuri - “Love me”.

De multe ori e dificil să ne deschidem fată de cel sau cea la care visam pe ascuns. Aşa că aşteptăm după celălalt să facă primul pas. > e povestea unei fete curajoase care nu se teme să-şi mărturisească sentimentele. Ştiţi şi voi cum e… Iubirea ne pune întotdeauna în situaţii în care nu ne-am fi văzut vreodată, ne împinge limitele, ne face să fim mai buni şi mai curajoşi. Asta e frumuseţea ei”, declară Brighi.

Pentru “Love me” Brighi a făcut echipă cu Dorian, una dintre noile “achiziţii” valoroase ale HaHaHa Production. Asta după ce la începutul acestui an a colaborat cu Speak şi Cabron pentru piesa “Pradă de război” care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor şi a fost nominalizată la categoria “Cel mai bun debut” în cadrul On Air Music Awards 2013, pentru featuring-ul cu Pacha Man – “Ce te faci?”, lansat în toamna lui 2012.

Brighi este de altfel prima artistă din Romania care a cântat împreună cu celebrul rapper american Snoop Dogg. Single-ul celor doi se numeşte “Play me like a violin” şi a apărut în 2011, marcând începutul carierei solo a artistei.