Brighi şi Silviu Paşca, de la Vocea României, lansează videoclipul „Motivul meu”

Apropo.ro / 27.01.2015, 08:00
Brighi şi Silviu Paşca, de la Vocea României, lansează videoclipul
"În aritmetica iubirii... unu plus unu fac doi"! Semifinalista "Vocea României", Brighi, lansează single-ul şi videoclipul "Motivul meu", feat. Silviu Paşca, o poveste cinematografică, plină de romantism şi emoţie, care recrează în detaliu şase căsătorii inspirate din cultura şi tradiţiile occidentale.

De această dată, Brighi interpretează rolul invitatului special, care aduce pe note muzicale cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, iar Silviu Paşca este maestrul de ceremonii. Pentru videoclipul „Motivul meu”, Brighi are şi o nouă imagine, care celebrează feminitatea şi sensibilitatea, iar pentru producţia şi imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair şi make-up) şi regizorul Slava Sârbu. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva luni la Palatul Mogoşoaia.

„Piesa vorbeşte despre iubirea fără limite, iubirea care trece dincolo de aparenţe şi dincolo de barierele îndoctrinate, de-a lungul timpului, în minţile oamenilor. Mă consider norocoasă pentru că am descoperit ce înseamnă iubirea adevărată şi că am parte de ea în fiecare zi. Prin intermediul acestei piese vă doresc tuturor să aveţi parte de iubire deplină. Viaţa ne da milioane de motive să zâmbim!”, declară Brighi.

Compusă de către Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pască şi Alexandru Gheorghe, piesa „Motivul meu” este o frumoasă declaraţie de dragoste în care sunt enumarate miile de motive care ne fac să zâmbim atunci când suntem îndrăgostiţi, de la vocea persoanei iubite, la zâmbet, până la cuvintele frumoase şi afirmă că dragostea nu ţine cont de vârstă, sex sau culoare.

De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul „Play me like a violin”, frumoasa artistă a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul „Motivul meu” este lansat după participarea în cadrul celui de-al patrulea sezon „Vocea României”, unde Brighi a ajuns până în semifinală.