Brigitte Bardot, muza absolută a Simonei Nae!

Apropo.ro / 29.06.2014, 08:00
Brigitte Bardot, muza absolută a Simonei Nae!
Simona Nae lansează cel mai senzual clip al acestui an. A inspirat-o o super actriţă!
 “Am compus “Indian Summer” împreună cu băieţii de la Rolla 7 cu gandul la cele mai frumoase momente din poveştile de dragoste vara, la mare. Mi-am lăsat liberă întreaga mea feminitate, cu toate ipostazele ei- de la “femeia copil”, la cea cu trăiri intense – şi asa am găsit inspiraţia pentru linia melodică, pentru povestea versurilor şi am creat “Indian Summer”; o piesă despre flirt, libertate, emoţia senzualităţii şi a poveştilor de amor care ard repede, dar pe care nu le uităm asa de uşor”, a declarat artista.
 
Simona Nae
 
Povestea clipului, creată de echipa de scenarişti&consultanţi cu care lucrează artista, dar şi împreună cu regizorul Dan Petcan, este una care se concentrează pe şarmul, silueta perfectă, senzualitatea şi feminitatea versatilă a Simonei, dezvăluind o cu totul nouă ipostază a artistei, cunoscută pană  acum pentru imaginea ei cuminte.
 În clipul piesei “Indian Summer”, o producţie Sprint Music şi Cat Music, atitudinea, imaginea şi secvenţele filmice ale poveştii evocă senzualitatea explozivă şi insinuantă a lui Brigitte Bardot, iar Simona recunoaşte că pentru ea, actriţa franceză este “muza absolută”.  Filmarea pentru “Indian Summer” a durat 24 de ore.