Brigitte Bardot şi Jeanne Moreau, Rihanna, Jim Carrey, Andra şi Conchita Wurst, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cătălina Matei / 14.10.2016, 13:33
Brigitte Bardot şi Jeanne Moreau, Rihanna, Jim Carrey, Andra şi Conchita Wurst, la “Te cunosc de undeva!”
Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, juraţii show-ului transformărilor şi Florin Ristei sunt cooptaţi în noua trupă a lui Horia Brenciu, invitatul special al acestei ediţii. Astfel, Ozana Barabancea va cânta alături de Brenciu, acompaniindu-se la ukulele, Aurelian Temişan la corn englezesc, Andrei Aradits la clape, Andreea Bălan la marakas, iar Florin Ristei la tamburină. Ce se va întâmpla pe parcurs cu formaţia nou înfiinţată, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

Transformări, muzică bună cântată live, coregrafii spectaculoase, mult umor şi relaxare şi în această ediţie a show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Maria Buză şi Pepe vor imita pe scena de la “Te cunosc de undeva!” două franţuzoaice fandosite, două stele ale muzicii şi cinematografiei de la Paris, Brigitte Bardot şi Jeanne Moreau, Misha se va transforma într-o mulatră cu voce de mezzosoprană, plină de zvâc şi fără inhibiţii, Rihanna, în timp ce Lucian Ionescu va cânta în travesti precum regina salsei, Celia Cruz. Dorian Popa a pus mâna pe un personaj cu muşchi şi piele portoricană, Don Omar, Şerban Copoţ va cânta piesa “Somebody To Love”, precum celebrul actor canadian Jim Carrey, în timp ce Adina Răducan îl va juca în travesti pe unul dintre cei mai complecşi artişti ai zilelor noastre, Bruno Mars. Amna va interpreta hit-ul “Iubirea schimbă tot” precum Andra, Nico va îmbrăca straiele populare şi va cânta acompaniată de taraful Silvian Voicu transformată în Maria Butaciu, pe când Dima Trofim va urca pe scenă plin de curaj să imite o fiinţă bizară, de o feminitate aparte, care a şocat o lume întreagă în anul 2014, pe scena Eurovision, doar prin faptul că purta barbă: Conchita Wurst.

În cadrul acestei ediţii, echipa show-ului „Te cunosc de undeva!” primeşte un premiu din partea companiei  care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internaţional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor. Premiul a fost oferit de domnul Pascal Dalton,  director de vânzări pentru Europa Centrală şi de Est la Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul „Your Face Sounds Familiar” la nivel internaţional, venit special de la Londra.

Care va fi de această dată cea mai bună transformare a ediţiei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.