Brigitte Nielsen a ajuns la spital in urma unui accident de automobil

Apropo.ro / 23.12.2011, 11:49
Brigitte Nielsen a ajuns la spital in urma unui accident de automobil
Actrita daneza Brigitte Nielsen a fost spitalizata in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui accident in care au fost implicate mai multe automobile, in Los Angeles.

Automobilul Porsche in care se afla Nieslen a fost lovit din spate de un alt autovehicul, condus, se pare, de o soferita aflata sub influenta alcoolului, si, in urma impactului, s-a ciocnit de masina aflata in fata sa.

Brigitte Nielsen a fost transportata la un spital din apropiere, unde a facut tomografii si radiografii si medicii au incercat sa descopere eventuale hemoragii interne.

Agentul de presa al vedetei a declarat ca artista, desi are un hematom la nivelul craniului si acuza dureri la gat si coloana, a fost deja externata si isi petrece convalescenta in resedinta ei din Los Angeles.

Daneza Brigitte Nielsen, nascuta pe 15 iulie 1963, este un fost model de succes din anii 1980, care s-a remarcat insa si in cateva filme cu succes la public, precum „Red Sonja” si „Rocky IV”. Nielsen este cunoscuta si datorita casatoriei ei cu Sylvester Stallone, al doilea dintre cei cinci soti ai ei, cu care a fost casatorita in perioada 1985 – 1987.