Brigitte Pastramă este invitată la ”TACLALE”

De: Alex Manole / 10.08.2022, 15:24
Brigitte Pastramă este invitată la ”TACLALE”

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, este invitata jurnalistului Liviu Chiriță în cadrul podcastului ”TACLALE”, cel mai nou proiect online lansat pe piața media din România.

Prima parte a interviului va putea fi urmărită joi, 11 august, de la ora ora 20.00, pe site-ul cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN și pe canalul de YouTube CANCAN.

Brigitte Sfăt, actualmente căsătorită cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului de la PRO TV, „Ferma vedetelor’’, a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit, în 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010. Peste trei ani avea să se căsătorească cu Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat în 2018.

Brigitte a făcut numeroase dezvăluiri în premieră atât despre fostele sale căsnicii cât și despre perioada în care a fost în închisoare. Aceasta a ajuns după gratii la începutul anilor 2000 când a fost acuzată de tâlhărie şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare. A fost eliberată condiţionat după doi ani.

Nu rata dezvăluirile făcute la Taclale de Brigitte Pastramă joi, de la ora 20.00, numai pe cancan.ro si pe canalele de socializare ale publicației.

CITEȘTE ȘI: Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Cancan