Brigitte Pastramă este invitată la ” TACLALE” (partea a doua)!

De: Alex Manole / 17.08.2022, 13:08
Brigitte Pastramă este invitată la ” TACLALE” (partea a doua)!

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, continună dezvăluirile în cadrul podcastului ”TACLALE”, cel mai nou proiect online lansat pe piața media din România, avându-l ca gazdă pe jurnalistul Liviu Chiriță.

Partea a doua a interviului va putea fi urmărită joi, 18 august, de la ora ora 20.00, pe site-ul cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN și pe canalul de YouTube CANCAN.

Brigitte Sfăt, actualmente căsătorită cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului de la PRO TV, „Ferma vedetelor’’, a rămas văduvă după ce afaceristul Octavian Sfăt a murit, în 2002. În 2006, Brigitte s-a căsătorit cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în 2010. Peste trei ani avea să se căsătorească cu Ilie Năstase, dar cei doi au divorțat în 2018.

După ce în primul episod Brigitte a făcut numeroase destăinuiri despre fostele căsnicii și despre perioada în care a fost în închisoare, în partea doua, aceasta povestește despre relația actuală, cu Florin Pastramă, despre cum a fost acceptată de familia actualului soț, precum și despre posibilitatea de a avea un nou copil.

Nu rata partea a doua a interviului joi, de la ora 20.00, numai pe cancan.ro si pe canalele de socializare ale publicației!

CITEȘTE ȘI: Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Cancan