Brigitte Sfăt, dezvăluire neaşteptată ”Citesc Biblia în fiecare zi. Este refugiul meu”

De: Cristiana Trifu / 19.12.2017, 11:41
Brigitte Sfăt, dezvăluire neaşteptată ”Citesc Biblia în fiecare zi. Este refugiul meu”
Tabăra lui nea Mărin este locul unde surprizele se ţin lanţ. Vedetele ediţiei de săptămâna aceasta a show-ului ”Poftiţi în vacanţă”, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Şerban Copoţ, Virgil Mănescu şi Liviu Vârciu fac dezvăluiri neaşteptate.

Brigitte Sfăt şi Rona Hartner au fost încă de la început pline de surprize, ele uimindu-şi colegii de emisiune cu felul în care gătesc. Brigitte însă a descoperit că are ceva în comun cu Virgil Mănescu, pe care publicul îl cunoaşte drept gazda show-ului ”Hell’s Kitchen- Iadul Bucătarilor” şi anume faptul că amândoi sunt credincioşi.

”Da, eu mă rog zilnic. Aproape zilnic citesc Biblia. Cred că am citit-o de peste douăzeci de ori. Este refigiul meu”, spune Brigitte Sfăt spre surprinderea tuturor.
Şi pentru că nu se sfieşte să-şi declare în public credinţa, Brigitte i-a susţinut pe copilaşii din tabăra lui nea Mărin care au vrut să spună rugăciunea înainte de masă.

Cum vor reuşi cele cinci vedete să se descurce în continuare cu cei peste treizeci de copii şi la ce provocări le va supune nea Mărin, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, în cadrul show-ului ”Poftiţi în vacanţă”, difuzat de Antena 1.