Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre infidelitatea lui Ilie Năstase: „I s-a băgat în cap că sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, o ţărancă”

De: Cătălina Matei / 15.11.2016, 11:14
Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre infidelitatea lui Ilie Năstase:
Relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase este din ce în ce mai tensionată, asta după ce soţia fostului tenismen i-a demascat acestuia relaţiile extraconjugale.

Brigitte chiar s-a confruntat cu una dintre femeile din viaţa lui Ilie Năstase, făcând un scandal imens în public. Deşi aceasta este extrem de supărată şi dezamăgită de comportamentul celui pe care îl iubeşte, Brigitte spune că nu poate divorţa de Ilie Năstase, punând totul pe seama religiei.

Dramă totală! Ilie Năstase a înşelat-o pe Brigitte Sfăt: „Racheta moare ultima…”

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase: „Din patroană am devenit o puşcăriaşă”

Brigitte a vorbit despre relaţia sa, spunându-şi încă o dată nemulţumirea faţă de faptul că soţul său a minţit-o, ascunzându-i o relaţie de trei ani cu o altă femeie.

„Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia tot. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. I s-a spus să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii… Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia (n.r. fosta soţie a lui Năstase), dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om. Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut. Aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? I-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună. Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui“, a spus Brigitte Năstase în presa tabloidă.