Brigitte Sfăt divorţează de Ilie Năstase. Ce se întâmplă cu averea?

De: Cristiana Trifu / 08.02.2018, 15:05
Brigitte Sfăt divorţează de Ilie Năstase. Ce se întâmplă cu averea?
Mai mult separat decât împreună. Asta s-ar putea spune despre clipul Ilie-Brigitte.

Relaţia dintre Ilie Năstase şi soţia sa este extrem de tensionată.

Brigitte Sfăt a introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1. Motivul?! Se pare că Ilie Năstase a intrat fără ştirea soţiei sale în apartamentul pe care ea îl deţine în zona de Nord a Bucureştiului. Brigitte susţine că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor.

„Deoarece presa a aflat despre acţiunea mea de divorţ depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziţii ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a facut prin convenţia matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună şi de comun acord, în timpul perioadei căsătoriei o Convenţie Matrimonială. Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal şi nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorţul nostru în faţa notarului (acţiune pe care o înaintasem împreună în data de 12 octombrie 2017)”, a scris Brigitte pe Facebook.

Ilie Năastase este unul dintre cei mai bogaţi foşti tenismeni, cu o avere estimată la 15 milioane de dolari, în 2016, într-un top al americanilor de la Celebrity Net Worth.