Brigitte Sfăt: „Nu vreau nuntă cu Ilie”

Apropo.ro / 16.03.2012, 08:47
Brigitte Sfăt:
Cuplul Brigitte Sfăt - Ilie Năstase nu vor putea ajunge împreună în fața altarului, pentru că Sfăt a trecut la penticostali.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt de religii diferite, ea este la penticostali, iar fostul jucător de tenis este ortodox.

Cum niciunul dintre ei nu vrea să-și părăsească religia, cununia religioasă din fața altarului nu va fi posibilă.

Brigitte Sfăt a trecut la penticostali în urmă cu doi ani, când s-a și botezat în acest cult. Problemele pe care le-a avut până acum în viață au determinat-o să aleagă acest cult penticostal.

Nu vreau nuntă cu Ilie. Ne vom oficializa relația printr-o cununie civilă. Eu sunt neoprotestantă și Ilie este ortodox. Fiecare e cu religia lui”, a spus Sfăt.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o la Biserica Penticostală „Philadelphia”, din cartierul bucureștean Rahova.

„Eu merg la biserică o dată, de două ori pe săptămână, așa m-am obișnuit de când am trecut la această religie. Acum a venit un grup de la Timișoara și Oradea în vizită. Se organizează astfel de excursii și pastorul din Timișoara m-a rugat să-i duc, să-i plimb, pentru că eu cunosc prin București. Ba chiar o familie am luat-o la noi acasă, să stea. Dar nu văd nimic rău să mergi la biserică, mai bine la biserică decât în club, să bei și să cazi sub masă”, a mai spus Brigitte.

Sfăt și Ilie Năstase s-au cunoscut după 40 de zile după botezul religios al ei. „Exact la 40 de zile după ce m-am botezat la biserică, Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune și m-a sunat. Așa a început relația noastră”, a spus Sfăt.