Brigitte Sfăt, „o scandalagioaică penală”! Vezi cine spune asta

Apropo.ro / 24.09.2012, 16:00
Brigitte Sfăt,
Puține persoane pot spune despre logodnica lui Ilie Năstase că este de apreciat. Cei mai mulți sunt uimiți de comportamentul ei nepotrivit pentru o femeie educată.

Dacă până în prezent era uimitor ca logodnica a omului de afaceri și a fostului sportiv Ilie Năstase a făcut închisoare, dezvăluirile unor angajați ai clubului sportiv „Voința” te lasă mut.

Tot ce se întâmplă aici, în bază, reprezintă deciziile Brigittei Sfăt. Năstase nu are nici un cuvînt de spus în fața ei!„, a declarat Vlad Mocanu, antrenorul uneia din cele două grupe de copii ale secției de fotbal, singura care a mai rămas activă din Clubul Sportiv Voința.

Vin la toate antrenamentele fiului meu și, fără să vreau, o văd și o aud pe această Brigitte Sfăt. O aud pentru că atunci când vorbește, ea de fapt urlă. Îmi este dificil să redau cuvintele pe care i le adresează lui Ilie. Vorbește cu el mai rău ca la ușa cortului. Îl înjură, pur și simplu, și îl mai face și cârpă„, a mărturisit Viorel Popescu.

Citește mai multe detalii despre Brigitte Sfăt către Ilie Năstase: „Du-te-n mă-ta și în morții mă-tii, prostule!”, pe Showbiz.ro