Brigitte Sfat si-a pierdut virginitatea la 19 ani

Apropo.ro / 24.10.2011, 11:20
Brigitte Sfat si-a pierdut virginitatea la 19 ani
Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, a acceptat sa vorbeasca despre primul sarut din viata ei, dar si despre prima experienta sexuala.

Brigitte Sfat, 34 de ani, si-a amintit de experientele traite in adolescenta. Actuala iubita a lui Ilie Nastase, 65 de ani, spune ca primul sarut l-a avut la 16 ani, in joaca.

„Am experimentat primul sarut la 16 ani. A fost o joaca, o curiozitate. Ne aflam la un party. Nu ma sarutasem pana atunci si am vrut sa vad cum e, asa ca l-am lasat pe baiatul cu care dansam sa ma sarute”, spune Sfat.

Putin mai tarziu, pe 18 ani, Brigitte a realizat ca iubeste pentru prima data. Desi iubea la nebunie, prima experienta sexuala s-a consumat la 19 ani, dar o considera o deziluzie.

Brigitte Sfat si Ilie Nastase

Brigitte alaturi de Ilie Nastase, cel mai important om din viata ei

„Abia la 18 ani am simtit pentru prima data ca iubesc. Prima relatie intima s-a consumat la 19 ani, dar nu-mi face placere sa-mi amintesc. A fost o deziluzie”, declara Brigitte.

„Barbatul cu care eram pe vremea aceea era foarte gelos. Eu ma pregateam sa merg la concursul „Top Model”, iar el m-a pus sa aleg intre el si participarea la aceasta competitie. Am ales ultima varianta, bineinteles”, mai adauga iubita lui Ilie Nastase.

Brigitte Sfat mai spune ca a fost o fire independenta inca de mica. A dorit sa munceasca pentru fiecare ban din buzunar. Ideea de a fi intretinuta nu i-a fost pe plac niciodata.