Britanică de 27 de ani cu doua vagine, si-a pierdut virginitatea de doua ori

Apropo.ro / 12.01.2012, 12:30
Britanică de 27 de ani cu doua vagine, si-a pierdut virginitatea de doua ori
Britanica Hazel Jones are o poveste uluitoare. Tanara are 2 vagine, fiind diagnosticata cu uterus didelphys - uter dublu.

Hazel Jones, in varsta de 27 de ani, a iesit in public, intr-o emisiune, si a recunoscut boala de care sufera. Nu este singura. Femeia a fost diagnosticata cu uterus didelphys, ceea ce inseamna ca are doua vagine, doua utere si doua coluri uterine.

––––––––––––––––––––––––––––––

CITEȘTE și „Ea este o SEX GURU, profesoara bărbaților singuri!

––––––––––––––––––––––––––––––-

In adolescenta si-a descoperit aceasta boala rara (1 la un milion de femei este diagnosticata cu aceasta boala), din cauza unor dureri mari in perioada menstruatiei.

Hazel nu a fost inspaimantata, ci a gasit umorul de a trece peste acest lucru. Ii place sa glumeasca spunand ca si-a pierdut virginitatea de doua ori.

Cu povestea mea obisnuiam sa destind atmosfera la petreceri„, spune Hazel. „Daca femeile vor sa vada cum este sunt dispusa sa le arat, nu ma sfiesc cu asta”, a adaugat Jones.

Chiar si iubitul ei din perioada in care a descoperit boala, ii spunea ca se simte ceva diferit in zona genitala. Si doctorul a fost cel care a elucidat cazul.

In ciuda celor doua vagine, britanica nu se plange de viata ei sexuala, ba dimpotriva.

Daca isi va dori copii, britanica va trebui sa suporte o operatie de unire a celor doua vagine pentru a reusi sa ramana insarcinata.