Britanicii cauta roșia ideala

Apropo.ro / 02.05.2006, 14:27
Britanicii cauta roșia ideala
Rafturile magazinelor britanice au început sa gazduiasca în ultima vreme, în încercarea de a-i atrage pe consumatori, un nou sortiment de tomate și anume roșiile cu dungi verzi, relateaza Sky News. "Tomata tigrata" are pe ea dungi roșii și verzi și a fost creata de

Rafturile magazinelor britanice au început sa gazduiasca în ultima vreme, în încercarea de a-i atrage pe consumatori, un nou sortiment de tomate și anume roșiile cu dungi verzi, relateaza Sky News.

„Tomata tigrata” are pe ea dungi roșii și verzi și a fost creata de specialiștii britanici în horticultura pentru a raspunde la cererea consumatorilor privind apariția pe piața a unor produse noi.

Tomata colorata în verde și roșu are conținutul roșu intens, are marimea unei cireșe și este mai dulce decât o roșie obișnuita. Acest tip de roșie este cultivat în regiunea Lancashire și în Isle of Wight.

„Exista o cerere continua pentru noutate și varietate în ceea ce privește tomatele. Formele și marimile diferite aduc popularitate acestor produse pentru ca le fac sa fie diferite”, a declarat președintele Asociației cultivatorilor britanici de tomate.

Unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din Marea Britanie a anunțat ca intenționeaza sa lanseze o tomata foarte dulce care sa fie consulata în același timp cu ciocolata crema.

Mediafax