Britanicii s-au saturat de cuplul Beckham

Apropo.ro / 28.08.2006, 13:43
Britanicii s-au saturat de cuplul Beckham
Publicul britanic s-a saturat de cuplul David și Victoria Beckham, potrivit unui sondaj realizat recent de Yahoo! Entertainment, relateaza site-ul utv.com. În cadrul unui sondaj realizat în Marea Britanie, 56 la suta dintre persoanele intervievate au declarat ca Victoria


Publicul britanic s-a saturat de cuplul David și Victoria Beckham, potrivit unui sondaj realizat recent de Yahoo! Entertainment, relateaza site-ul utv.com.

În cadrul unui sondaj realizat în Marea Britanie, 56 la suta dintre persoanele intervievate au declarat ca Victoria și David Beckham ar trebui sa se retraga din viața publica.

Sondajul a fost publicat într-un moment în care celebrul cuplu și-a lansat recent o linie proprie de parfumuri și în condițiile în care Victoria intenționeaza sa își înceapa o cariera în televiziune în Statele Unite, unde ar urma sa fie expert în moda în cadrul unui reality show.

Rezultatele studiului au aratat ca 16 la suta dintre britanici sunt de parere ca familia Beckham ar trebui sa își concentreze eforturile catre acțiunile de caritate pentru copii.

Pe de alta parte, au existat și opinii potrivit carora cuplul ar trebui sa își lanseze o linie de îmbracaminte, sa își realizeze propria emisiune de televiziune sau sa se mute la Hollywood. Doar unu la suta dintre cei intervievați au spus ca Victoria și David au trebui sa puna bazele unui serviciu de consiliere al cuplurilor cu probleme.

„Brandul Beckham este în continuare unul puternic și cei doi sunt în continuare unele dintre cele mai profitabile celebritați din lume, însa sondajul sugereaza ca popularitatea lor este în scadere.

Deși sondajul a aratat ca mulți ar vrea ca familia Beckham sa se retraga, totuși cuplul ar beneficia în continuare de susținere daca și-ar pune celebritatea și bogația în serviciul unei cauze nobile, cum ar fi înființarea unei fundații caritabile pentru copii”, a declarat Jayne Cherrington, purtatorul de cuvânt al Yahoo! Entertainment.

Realizat de Yahoo! Entertainment, sondajul a strâns opiniile a peste 3.000 de persoane.

(Redactor Cristina Grigore; [email protected])
Mediafax

Tags: