Britney a fost vazuta fumand

Apropo.ro / 21.05.2002, 08:39
Britney    a fost vazuta fumand
Britney Spears a fost surprinsa cu o țigara aprinsa. Vedeta americana pufaia, pe balconul unui hotel din Sydney, fara nici o grija. Cum a remarcat, însa, obiectivul aparatului unui fotoreporter, a intrat repede în camera, dar a fost prea tarziu. Britney a încercat, înca de acum cațiva


Britney Spears a fost surprinsa cu o țigara aprinsa. Vedeta americana pufaia, pe balconul unui hotel din Sydney, fara nici o grija. Cum a remarcat, însa, obiectivul aparatului unui fotoreporter, a intrat repede în camera, dar a fost prea tarziu.

Britney a încercat, înca de acum cațiva ani, sa para în ochii presei și ai fanilor o fata ireproșabila. Aceasta imagine pare acum foarte departe de realitate. Se declara împotriva alcoolului, tutunului și a sexului înainte de casatorie. Dar a fost de nenumarate ori surprinsa band alcool, iar zvonurile despre interesul ei pentru sex sunt cunoscute de toata lumea. În urma cu doi ani Britney Spears a ținut sa precizeze ca este împotriva consumului de droguri. Oare se va ține tot la fel de cuvant?

Sursa:

Tags: