Britney, pauză de relaxare

Apropo.ro / 16.03.2009, 00:00
Britney, pauză de relaxare
Chiar dacă a pierdut mult în greutate şi a revenit în forţă pe scenă, gurile rele încă nu tac în ceea ce o priveşte pe Britney Spears. Cele mai recente comentarii se referă la calităţile vocale ale artistei, care se pare că s-ar fi diminuat din cauza consumului de droguri, şi la faptul că nu e o mamă prea implicată în creşterea copiilor săi.

Cu toate acestea, cîntăreaţa pare să nu-şi ocupe prea mult timp cu bîrfele şi, profitînd de o pauză între concerte, a ales să petreacă un weekend alături de cei doi copii ai săi, Preston şi Jayden, în hotelul Mandarin Oriental din Miami. După ce a servit o salată la un restaurant, a făcut niscaiva cumpărături (pantofi, ochelari de soare, genţi) şi a fost foarte amabilă cu toţi angajaţii magazinelor în care a intrat, care au rămas chiar surprinşi de atitudinea ei foarte prietenoasă.

Totuşi, cea mai mare parte a timpului şi-a petrecut-o la piscina hotelului, unde s-a folosit şi de serviciul de masaj oferit de complex. Personalul hotelului a declarat că, deşi nu sînt obişnuiţi cu imaginea “maternă” a lui Britney, cîntăreaţa este cu adevărat preocupată de copiii săi şi că, în preajma lor, este cea mai bine-dispusă şi mai dezinvoltă persoană.