Britney s-a maritat cu un paparazzo insurat

De: Dragos Tanase / 14.02.2008, 14:45
O publicatie americana sustine ca Britney Spears s-a maritat in secret, in Mexic, pe 9 ianuarie, cu iubitul sau Adnan, un paparazzo insurat.

O publicatie americana sustine ca Britney Spears s-a maritat in secret, in Mexic, pe 9 ianuarie, cu iubitul sau, fotograful Adnan Ghalib, dar ca aceasta casatorie nu este valabila, pentru ca paparazzo este inca insurat cu o alta femeie, informeaza dailymail.co.uk.

Publicatia Star a citat o sursa apropiata cuplului: "In timp ce erau in Mexic, s-au casatorit". Aceeasi sursa se pare ca a spus: "Cand Britney a acuzat-o recent pe mama sa ca «s-a culcat cu sotul ei», nu se referea la Kevin (Federline, n.r.), ci la Adnan".

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Britney se pregateste de un nou turneu mondial

Dupa nenumaratele peripetii prin care a trecut celebra domnisoara cu o sumedenie de personalitati, Britney planuieste sa-si promoveze cel mai noul album printr-un turneu in jurul lumii.

Artista s-a pregatit in particular si urmeaza sa-si paraseasca tara pentru urmatoarele saptamani. De asemenea, Britney s-a oferit sa invete copilasi cu varste cuprinise intre patru si noua ani sa danseze.