Britney Spears a fost huiduita de texani

Apropo.ro / 24.06.2002, 14:41
Britney Spears a fost huiduita de texani
Concertul pe care Britney Spears trebuia să-l sustină pe stadionul din Lubbock, Texas, abia începuse cînd, taman în toiul lui "Oops, I Did It Again", efectele pirotehnice exagerate au provocat o defectiune electrică majoră si tot stadionul s-a cufundat în


Concertul pe care Britney Spears trebuia să-l sustină pe stadionul din Lubbock, Texas, abia începuse cînd, taman în toiul lui „Oops, I Did It Again”, efectele pirotehnice exagerate au provocat o defectiune electrică majoră si tot stadionul s-a cufundat în beznă.

Oops! Lumea s-a agitat, s-au aprins brichete si electricitatea a revenit în scurt timp, dar Britney a iesit pe scenă cu unul din angajatii ei si a anuntat că spectacolul e anulat.

În aceeasi clipă stadionul a vuit de huiduieli, ceea ce a supărat-o vizibil pe Spears.

Ea a început să-i roage pe fani să n-o mai huduie, dar rugămintile ei au fost înecate în fluierături, asa că a iesit de pe scenă cu ochii în lacrimi.

Știind cît de iuti la mînie (si înarmati) sînt texanii, Britney poate să se considere norocoasă că nu s-au tras focuri de armă.

Probabil că, tocmai pentru a nu ajunge pe străzi atunci cînd îsi va pierde toti fanii, cîntăreata s-a apucat să-si mai investească din bani, cea mai nouă achizitie fiind restaurantul Nyla, din New York, unde Spears e co-proprietar. Localul si-a deschis usile „tiptil” pe la începutul lunii, pentru a testa piata si a permite personalului să-si intre în ritm înainte de deschiderea oficială din 27 iunie.

Britney e asteptată să apară la acea dată cu o hoardă de staruri si fotografi, pentru a-si promova investitia.

Mai bine ar face înainte o inspectie în bucătărie, ca să nu pătească precum Cameron Diaz, căreia i-a închis Sanepidul restaurantul…

Sursa:ProTv Magazin

Tags: