Britney Spears are psoriazis

De: Gabriela Voicu / 21.09.2012, 15:20
Britney Spears are psoriazis
Jurnaliștii de la National Enquirer scriu că Britney Spears suferă de psoriazis, boală care se manifestă în ultima vreme mai intens în cazul cântăreței, din cauza stresului la care este supusă.

Circulă zvonuri potrivit cărora Britney Spears suferă de psoriazis. Potrivit National Enquirer, ea are această boală de multă vreme, dar s-a înrăutățit de când cântăreața a devenit membră a juriului „X Factor”.

Se pare că noua activitate o stresează prea mult pe Britney. „Britney are această boală de multa vreme, dar se manifestă doar în condiții de stres. Uneori ea nu se poate abține să se scarpine. Are o cremă pentru psoriazis, însă nu o mai folosește, motivând că îi arde pielea”, a declarat o sursă.

Britney Spears (Foto: Hepta)

Pe 11 septembrie, Britney a fost fotografiată la un eveniment din Los Angeles, iar într-o imagine se poate vedea că artista are pete roșii pe glezne.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, nu a comentat vizavi de zvonurile despre boala sa, în schimb a postat pe Twitter că a fost speriată de moarte din cauza unei furtuni, în timpul unor audiții „X Factor”.

Presa străină a mai scris recent despre Britney că ar avea deficit de atenție, care o determină să aibă un comportament bizar.