Britney Spears, cântăreața cel mai bine plătită în 2012

De: Gabriela Voicu / 13.12.2012, 14:40
Britney Spears, cântăreața cel mai bine plătită în 2012
Britney Spears, Taylor Swift, Rihanna și Lady Gaga se află în topul cântărețelor care au câștigat cei mai mulți bani în acest an. Află ce sume colosale au încasat vedetele de la Hollywood.

Britney Spears a câștigat 58 de milioane de dolari în 2012, ceea ce o situează în fruntea clasamentului celor mai bine plătiți muzicieni din acest an. Ea a ocupat poziția a 10-a în topul din 2011.

Veniturile artistei au rezultat în mare parte din muzică, dar și din contracte de publicitate, cum ar fi cel pentru lansarea noului ei parfum, și din colaborarea cu „X Factor”. Britney a fost plătită cu 15 milioane de dolari pentru a face parte din juriul emisiunii.

Taylor Swift (Foto: Hepta)

A doua cântăreață cel mai bine plătită în 2012 este Taylor Swift, care a câștigat 57 de milioane de dolari. Mare parte din sumă provine din turneul ei, în cadrul căruia a încasat zilnic câte un milion de dolari. Pe lângă albumul „Red”, situat pe primele poziții în cele mai importante clasamente muzicale, Taylor are un contract cu brandul de cosmetice CoverGirl, dar și propria linie de parfumuri.

A treia pe listă este Rihanna, care a câștigat 53 de milioane de dolari, iar locul al patrulea îi revine lui Lady Gaga (care anul trecut a fost pe locul 1), cu aproape 53 de milioane de dolari castigati anul acesta.