Britney Spears divorteaza

Apropo.ro / 08.11.2006, 10:35
Britney Spears divorteaza
Cantareata Britney Spears a inaintat procesul de divort sotului ei, Kevin Federline, , in data de 7 noiembrie informeaza People. Conform declaratiilor putatoarei de cuvant a Curtii Supreme din LA, Pat Kelly, este adevarat ca cei doi au inaintat divort si ca nu au nici o baza de

Cantareata Britney Spears a inaintat procesul de divort sotului ei, Kevin Federline, , in data de 7 noiembrie informeaza People.

Conform declaratiilor putatoarei de cuvant a Curtii Supreme din LA, Pat Kelly, este adevarat ca cei doi au inaintat divort si ca nu au nici o baza de reconciliere.

Spears si Federline s-au casatorit in septembrie 2004 si au impreuna 2 baieti, Sean Preston si Jayden James.

Britney doreste ca baietii sa ramana in custodia ei, iar tatal va avea dreptul la vizite.

Spears si Federline si-au peterecut weekendul in New York dar cu toate astea nu a aparut la evenimentul de promovare al noul album al sotului” Playing with fire”.

Vineri seara la petrecerea de lansare a Cd-ului acesta declara ca nu-si va pierde energia gandindu-se la nimic ce tine de mariajul lor si la problemele din cuplu.

In saptamana dinaintea intentarii divortului, a declarat ca nu-si poate vedea familia atat de mult pe cat ar dori si ca aceste sacrificii pe care trebuie sa le faca, ii dau numele de artist.

Cei doi sunt printre victimele emisiunilor tv, alaturi de alte vedete de la Hollywood ca Jessica Simpson, Carmen Electra ce au acceptat sa arate prea mult din viata lor perosnala.

Nu cum mult timp in urma divortului Federline declara revistei People, ca ” Relatia noastra este puternica….” si ca vor fi impreuna mult timp inainte.