Britney Spears: „Îmi mai dau zece ani!”

Apropo.ro / 30.09.2014, 15:06
Britney Spears:
Cântăreaţa americană Britney Spears îşi mai acordă zece ani pe scena muzicală şi spune, într-un interviu pentru tabloidul german Bild, că vrea să se căsătorească, să aibă mai mulţi copii şi să joace în filme.
Artista americană, în vârstă de 32 de ani, a vorbit, în interviul acordat publicaţiei germane, despre cariera ei de până acum şi s-a arătat destul de încrezătoare în viitor, în ciuda perioadei de declin prin care a trecut în ultimii ani.
 
Britney Spears a spus că se vede încă zece ani în prim-planul scenei muzicale internaţionale, iar decizia de a se retrage nu ţine decât de sine însăşi. Spears afirmă că îşi doreşte să facă în continuare publicul să se bucure de muzica ei, cum s-a întâmplat cu albumul „Baby One More Time” din 1999. „Îmi mai dau zece ani!”, a spus artista care nu pare să îşi facă griji privind viitorul apropiat, în condiţiile în care cel mai recent album lansat, „Britney Jean”, a fost mai degrabă un eşec, semn clar al declinului.
 
Ultimele luni au fost foarte dificile pentru artista americană care s-a despărţit de iubitul său, David Lucado, iar glumele pe seama ei, cauzate de publicarea pe internet a unei înregistrări a vocii sale fără prelucrare au confirmat zvonurile privind mediocritatea calităţilor sale vocale, scrie Mediafax.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cunoscută mai ales pentru o serie de scandaluri şi eşecuri, legate de consum de droguri, alcool, depresie, sarcină şi divorţ, Britney Spears părea să fi ajuns cât de jos se putea în 2007, înaintea unei reveniri nesperate. De această dată însă, sarcina este cu atât mai grea cu cât poziţia sa în topurile muzicale este foarte fragilă, în ciuda unei colaborări memorabile alături de cei doi fii ai săi pe coloana sonoră a filmului de desene animate „Ştrumpfii 2” şi a unei comunitaţi de fani mereu fideli.
 
Indiferent dacă parcursul său în lumea muzicală se termină mâine sau peste zece ani, Britney Spears pare să aibă mai mult de un as în mânecă, comentează cotidianul francez Le Figaro. „Vreau să am mai mulţi copii în viitorul apropiat, să mă căsătoresc şi să joc în filme. Nu am găsit încă bărbatul potrivit pentru asta, dar nimic nu se întâmplă fără un motiv, ceea ce este un lucru bun. Nu am niciun regret”, a declarat Britney Spears.